keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Roosa nauha -keräys


En ole kirjoitellut tänne lähes puoleen vuoteen! Mutta se on itse asiassa todella hyvä juttu, koska se tarkoittaa sitä, että muu elämä on jättänyt syövän varjoonsa, eikä päinvastoin.
Vuosikontrollissa ei löytynyt mitään uusiutumiseen viittaavaa, viimeisetkin Herceptinit on pistetty ja elämä jatkuu. Kitisevin nivelin ja kuumilla aalloilla höystettynä, tukka säkkärällä ja se pieni huolipeikko olkapäällä, mutta jatkuu! Kirjoittelen lähiaikoina lisää kuulumisiani.

Lokakuu on kansainvälinen Roosa nauha -kuukausi ja sen siivittämänä olemme tyttäreni kanssa perustaneet oman keräyspotin Syöpäsäätiön tutkimustyön tukemiseksi. Ilahtuisimme kovasti, jos pystyt laittamaan sinne vaikka yhdenkin euron. Tavoitteemme on kerätä 500 euroa vuoden loppuun mennessä.

Itse olen virkkaamassa torkkupeittoa, jonka arvon kaikkien tavalla tai toisella rintasyöpätietoisuuden levittämiseen osallistuvien Facebook-kavereideni kesken. Sen lisäksi kerään pottiin rahaa myymällä helmistä punomiani avainnauhoja.

Jos blogini lukijana osallistut keräykseemme, jätä pieni viesti blogin kommentteihin. Arvon marraskuun lopulla kaikkien tätä kautta osallistuneiden kesken lapaset, joiden värityksen voittaja saa itse päättää.

Keräyssivumme löydät täältä: Odottamaton matka


6 kommenttia:

 1. Ja kas, Arkeilija näyttääkin olevan lapasarvonnan voittaja! :D
  Kiitos kaikille osallistuneille, pottiin kertyi yhteensä yli 500 euroa!

  VastaaPoista
 2. Nimeni on AndersMaria Tukholmasta, Ruotsista. Tämä on erittäin riemukas päivä elämästäni, koska Dr.Oduduwa antoi minulle apua, auttaen minua palauttamaan rakkauden ja luottamuksen entisen aviomieheni kanssa taikuudensa ja loitsunsa kanssa.
  Olin naimisissa 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni todella petti minua ja haki avioeroa, mutta kun törmäsin Dr.Oduduwan sähköpostiin sähköpostitse kuinka hän auttoi niin monia ihmisiä saamaan entisen takaisin ja auttaa korjaamaan suhde.ja tee ihmiset onnelliseksi suhteessaan. Lähetän viestin sähköpostiosoitteeseen {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} selitin aviomieheni tilanteen hänelle ja etsin sitten hänen apuaan, mutta yllätyksekseni Oduduwa kertoi minulle, että hän auttaisi minua tapauksessani ja juhlin nyt täällä, koska mieheni on täysin rakastava ja välittävä ikuisesti.
  Mieheni Anderson haluaa aina olla kanssani eikä voi tehdä mitään esittämättä minua. Nautin avioliitostani äskettäin loitsulounaan jälkeen, ja kaikki toimii hyvin minulle ja aviomiehelle, mikä on upea juhla. Jatkan Internetissä tätä todistusta kaikille täällä ja haen myös apua perheen palauttamiseen tänään tunnustaen, että Dr.Oduduwa on todellakin todellinen paetaloitsu. Tarvitset apua YHTEYS ACIK Akobe NYT sähköpostitse (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com). Tässä on ainoa vastaus perheesi ongelmiin ja tuntea olosi onnelliseksi suhteessasi. Ja se on täydellinen myös SPELL LOVE, WIN EX BACK, RAKASTUSRUOKAT, SPELL PROMOTION, SPELL PROTECTION, SPELL BUSINESS, HYVIN SPELL TYÖ, SPELL LOTTERY ja SPELL CASE CURTAIN suhteen. . ota myös yhteyttä hänen suoraan numeroonsa
  Vain WhatsApp: +79268011965

  VastaaPoista
 3. Olen täällä vain todistamassa ja antamaan muille mahdollisuuden olla onnellisia. Tämä on erittäin onnellinen päivä elämästäni kiitos avun, jonka tohtori .nosakhare on antanut minulle auttaakseen minua palauttamaan entisen aviomieheni rakkauden ja taikuuden loitsulla. OTTAA YHTEYTTÄ
  -Sähköposti- blackmagicsolutions95@gmail.com
  Mikä-sovellus: +2349083639501
  Kaikentyyppiset ongelmanratkaisut astrologian avulla?
  Avioero-ongelman ratkaisu?
  haluatko entisen takaisin?
  haluatko rakkauden loitsun uudelle rakastajalle?
  Lapsettoman ongelman ratkaisu?
  ratkaisu sairauksiin ja kehon sairauksiin

  VastaaPoista